Användning av kakor (cookies)

Webbplatsen använder kakor. En kaka (cookie) är en liten textfil som sparas i din dator.

Vi använder två typer av kakor:

  • Sessionskakor: En sessionskaka sparas bara temporärt under ditt besök på webbplatsen och används till exempel för att hålla reda på om du är inloggad eller inte.
  • Permanenta kakor: Permanenta kakor sparas i en fil på din dator under en begränsad tid. De används för att förbättra din upplevelse som återkommande besökare av våra webbplatser.

 

Neka kakor

Din webbläsare kan ställas in så att den automatiskt nekar kakor. Du kan också radera tidigare lagrade kakor. Läs mer på din webbläsares hjälpsidor för att ta reda på hur du gör.

Webbplatsen fungerar felfritt om du nekar persistenta kakor och tredjepartskakor, men om du nekar sessionskakor kan vi inte garantera att webbplatsen fungerar som utlovat då till exempel funktionalitet som att hålla dig inloggad inte är möjlig.

Mer information om kakor

Lär dig mer om kakor på Post- och telestyrelsens hemsida

Vad är GDPR?

GDPR står för (General Data Protection Regulation) och har ersatt PUL (Personuppgiftslagen)

GDPR finns för att öka dina möjligheter att bestämma över hur företag och organisationer hanterar uppgifter om dig.

 

Dina personuppgifter och hur vi hanterar dem

Så här samlar vi in personuppgifter
…du uppger själv när du blir kund hos oss.
…du uppger när du kontaktar oss via formulär på hemsidan och e-post.
…samlas via cookies som samlar in information på och från din webbläsare

Så här länge sparar vi personuppgifter

Vi sparar personuppgifter så länge det finns ett lagligt syfte för behandlingen.

Information och borttag av personuppgifter

Vill du ha information om eller vill att vi tar bort dina personuppgifter kontaktar du oss på info@meningsfullomsorg.se